Dag Sinterklaas het grote voorleesboek - Lambert, Lise (Lannoo, 2021)
Sinterklaas en Piet varen met een stoomboot, betrappen een inbreker, bezorgen cadeautjes, en nog veel meer. Voorleesboek met tien Sinterklaas-verhalen, naar de Vlaamse televisieserie, met grappige, kleurrijke tekeningen. Voorlezen vanaf ca. 4 jaar
Oorspronkelijke uitgave in 2 delen. - Naar de bekende tv-reeks "Dag Sinterklaas" van Hugo Matthysen
Keywords: Nikolaus -- Heiliger -- 270-343; Erzählung; Sinterklaas; Voorleesboeken; Kinderbuch; Anthologie