De meisjes zeven sprookjes - Schaap, Annet 1965- (Em. Querido's Uitgeverij, 2021)
Zeven sprookjesachtige verhalen over meisjes. Over een meisje dat een lieve kikker heeft maar denkt dat ze een prins wil, over een meisje dat als monster geboren wordt en door haar ouders naar een eiland wordt verbannen. Gebaseerd op bekende sprookjesfiguren maar met een stoere, verrassende invulling. Met zwart-witte illustraties in krastechniek. Vanaf ca. 10 jaar
Keywords: Erzählung; Märchengestalt; Mädchen; Kinderboeken (vorm); Kinderbuch