De tweelingparadox - Ruijters, Marcel 1966- (Uitgeverij Sherpa, 2021)
De opvolger van 'Eeuwig 1913', met weer Pola Kazoni in de hoofdrol. Ze is nu propagandaschrijfster voor het Communistische regime dat de macht heeft overgenomen nadat het Vasteland is ondergelopen en weer ingedijkt. Ze worstelt met haar tweede roman en drinkt te veel wijn, zich niet bewust van snode complotten die de poorten naar parallelle werelden zullen openen. De natuur was al dol, maar in de chaos die volgt zal Pola ineens een tweelingzus krijgen!
Rückseite Titelblatt: Van deze uitgave verschijnt tevens een gelimiteerde editie met genummerde en gesigneerde piezografie
Keywords: Ruijters, Marcel -- 1966-; Comics (Graphic works); Comic