Gloei interviews en gedichten - Vendel, Edward van de 1964- (Em. Querido's Uitgeverij, 2020)
Interviews met 21 jongeren (16 t/m 23) die een gender of geaardheid hebben die anders is dan die van de meerderheid, aangevuld met gedichten
Keywords: Interview; LGBT; Sexualität; Vielfalt; Geschlechtsidentität; Heranwachsender; Jugend; Lhbt; Jongeren; Interviews; Jugendbuch