Vagga mig till sömns - Lindgren, Barbro 1937- (Karneval förlag, 2021)
Vagga mig till sömns är Barbro Lindgrens nionde bok där hon berättar om tillvaron i Glömminge och vad hon tänkt och gjort genom åren. Hon har gått omkring i sin blommande trädgård och förundrats över livet. Hon har tänkt en hel del på döden. Ur vattentunnan har hon räddat många skalbaggar för att sedan glädja mig med dem