Store slæderejser en fortælling om Knud Rasmussen - Hartmann, Nils (ABC, 2012)
Om den danske polarforsker Knud Rasmussens (1879-1933) liv og hans eventyrlige slæderejser i Grønland og om den længste på 18.000 kilometer gennem Canada og Alaska.
Illustreret i farver.
Hier auch später erschienene, unveränderte Nachdrucke: 2. oplag, 2021.
Keywords: Rasmussen, Knud -- 1879-1933; Geschichte 1879-1933; Expedition; Schlittenfahrt; Kinderbuch; Biografie