Mine venner roman - Isakstuen, Monica 1976- (Gyldendal, 2021)
Hovedpersonen i denne romanen har fått en uvenn, eller i hvert fall en venn som ikke lengre er en venn. Hun frykter denne uvennens versjon av historien. På den skrekkelige overraskelsesfesten samles alle venner hun noen gang har hatt, eller vært selv, og talene som holdes er absurd ærlige. Dette er en burlesk roman om alle skyggesider ved vennskap, og det handler om invaderende vennskap, konfliktfylte vennskap og gode gamle vennskap. Omtalen er utarbeidet av BS.
Hier auch später erschienene, unveränderte Nachdrucke.
Keywords: Fiktionale Darstellung