Kintsugi et lappeteppe av en annen verden : roman - Bringsværd, Tor Åge 1939- (Cappelen Damm, 2021)
Som et lappeteppe, eller som noe vakkert som har knust, men som man håper å en dag sette sammen til noe enda vakrere enn før, er fortellingene i denne romanen. Gjennom en rekke fortellinger som spenner fra eventyrlige reiser til frigjøring av fanger, hører vi om forsoning mellom nybyggere og urfolk. Kjærlighet er uavhengig av religion og hudfarge, men kan man også elske en skapning av en helt annen art?