Retune a toolbox for composing : based on Hardanger fiddle music from Setesdal - Lien, Annbjørg 1971- (University of Agder, Faculty of Fine Arts, 2020)
Avhandlingen består av en tekstlig analytisk del og en kunstnerisk kompositorisk del i form av forfatterens musikkalbum Janus. Inkludert er også en CD og en DVD med opptak av Andres Rysstads fremføringer
Keywords: Hochschulschrift