Superjuffie! - Schotveld, Janneke 1974- (Van Holkema & Warendorf, 2018)
Als er een dier in nood is, verandert juf Josje in Superjuffie. Haar leerlingen houden het geheim. Zou Superjuffie ook de dieren van de stadsdierentuin kunnen helpen? Voorlezen vanaf ca. 7 jaar, zelf lezen vanaf ca. 8 jaar
Filmeditie. - Met een nawoord van Janneke Schotveld én heel veel foto's uit de film
Oorspronkelijke uitgave (gebonden): ©2011
Keywords: Schulleben; Tiere; Heldin; Geheimnis; Rettung; Lehrerin; Schoolleven; Helden; Dieren; jeugdboeken; verhalen; Schoolverhalen; Fantasieverhalen; Filmboeken; Kinderbuch