Leg & litteratur - Toft, Herdis; Esmann Knudsen, Karin 1949- (Syddansk Universitetsforlag, 2021)
Litterære processer anskuet i et legeperspektiv og vice versa. Bogen behandler problemstillinger inden for (lege-)kultur og medier, kreativ og faglig skrivning, didaktik og pædagogik, litteratur og andre kunstneriske udtryk. Henvender sig til forskere, undervisere og studerende inden for kultur- og uddannelsesforskning på universiteter og professionsuddannelser.
Keywords: Spiel; Literatur; Aufsatzsammlung