Een touw in de lucht - Leeuw, Mattias de 1989- (Lannoo, 2020)
Een hond volgt een rood touw dat in de lucht zweeft. Het touw neemt steeds meer mensen en zelfs dieren mee, zoals een zwemster, een slingeraap en een boef die wil ontsnappen. Zal de hond ontdekken waar het touw vandaan komt? Groot tekstloos prentenboek met zwierige, dynamische aquareltekeningen. Vanaf ca. 4 jaar
Keywords: Seil; Fliegen; Reizen; Stapelverhalen; Tekstloze prentenboeken; Bilderbuch