Smittekilde nr. 11 R.I.P. Smittekilde 1998-2010 : the text issue final - Balslev, Zven 1977-; Milan, Daniel 1978- (Smittekilde, 2010)
Det aller -allersidste nummer af det populære zine, udelukkende bestående af tekst. Antologi med tekstbidrag af bl.a Daniel Milan, Thorgej Steen Hansen, OD Dødsprinsen, Zven Balslev, Jacob Ørsted. Et nostalgisk tilbageblik bestående af Interviews, anmeldelser mm
Fotokopie. - Umschlag: roter Textdruck
Keywords: Graphzine