Här brusar strömmen förbi - Ekblad, Stina 1954- (Weyler, 2020)
Här brusar strömmen förbi är skriven i dialog med de dikter som på många sätt präglat Stina Ekblads liv. Det är inte bara en självbiografi utan lika mycket ett passionerat försvar för poesin, musiken, litteraturen och vårt behov av skönhet.
Keywords: Ekblad, Stina -- 1954-; Autobiografie