Skarpt blikk, lyst sinn, kvass penn kunstneren Kjell Aukrust - Jonsmoen, Kari Mari 1964-; Andersen, Stig 1946-; Strøm, Gunnar (ABM-media as, 2020)
I år ville Kjell Aukrust ha fylt 100. i den anledning gir AMB-media ut boka Skarpt blikk, lyst sinn, kvass penn - Kunstneren Kjell Aukrust av Kari Mari Jonsmoen, Stig Andersen og Gunnar Strøm. Kjell Aukrust var et multimedietalent som sprengte litterære og kunstneriske rammer. Hans univers omfattet ikke bare det han skrev, tegnet og malte, men også medier som teaterscenen, radio, TV og film. Slik er hele Norge blitt venner med Solan Gundersen, Ludvig og Reodor Felgen og resten av Kjell Aukrusts omfangsrike, fantasifulle persongalleri. Skarpt blikk, lyst sinn, kvass penn - Kunstneren Kjell Aukrust gir en systematisk gjennomgang av hele Kjell Aukrust kunstneriske virke.
Keywords: Aukrust, Kjell -- 1920-2002; Karikatur; Biografie