Říkám to písní - Gott, Karel 1939-2019 (Vydav. čas. min. nár. obrany, 1968)
Vtipně pojaté životopisné vyprávění předního našeho zpěváka o uměleckých začátcích, o pěveckém studiu, o vystoupení v divadle Semafor, o zakládání divadla Apollo, o úspěších a rostoucí popularitě, o zahraničních zájezdech ao uměleckých partnerech a uměleckých přátelích. Kniha, která vedle životopisného vyprávění seznamuje s děním v oblasti zábavné a taneční hudby