Boekhouders van de Holocaust Nederlandse ambtenaren en de collaboratie - Bakker, Rob 1949- (Verbum, 2020)
Studie over de Nederlandse ambtenarij die op grote schaal meewerkte aan de registratie, isolatie en deportatie van joden tijdens de Tweede Wereldoorlog
Keywords: Judenverfolgung; Verwaltung; Besetzung; Zweiter Weltkrieg; Kollaboration; Bürokratie; Niederlande; Collaboratie; Overheid; Nederland; Wereldoorlog II.; collaboratie