Operasamtaler - Ulfung, Ragnar 1927-; Skram, Knut 1937-; Stensvold, Terje 1943- (Solum Bokvennen, 2019)
Krevende roller. Mektig orkester. Synge på fremmedspråk. Holder nervene? Holder stemmen? Operasangere har uvanlige liv med uvanlige krav. Utfordringene står i kø. Går det an å holde på slik i 30 år? 40 år? 50 år? Denne samtaleboken bekrefter at dette er mulig. Ragnar Ulfung, Knut Skram og Terje Stensvold har klart det til gagns. Gjennom karrierer som er eventyrlige - og eventyrlig lange! Men hvordan? Hva trengs? Av fysikk, mentalitet, vilje? Av nettverk og gode støtte.spillere? Dette er hva intervjuerne Frode Olsen og Trond Olav Svendsen vil vite mer om.
Keywords: Ulfung, Ragnar -- 1927-; Stensvold, Terje -- 1943-; Skram, Knut -- 1937-; Oper; Gesang; Interview