Slaap lekker! - Leeuw, Mattias de 1989-; Vanden Heede, Sylvia 1961- (Lannoo, 2019)
Een jongetje moet naar bed. Maar er moet nog zo veel gebeuren! Hij moet zijn knuffel nog instoppen, de boze dromen verjagen en de sterren nog tellen. De stem op de gang wordt steeds ongeduldiger. Misschien dat het juiste boekje helpt? Prentenboek met grappige, zwierige kleurentekeningen. Vanaf ca. 3 jaar
Concept en illustraties: Mattias De Leeuw
Keywords: Einschlafen; Slapengaan; Fantasie; Repeteerverhalen; Juvenile literature: up to 6 years; Illustrated book. Picture book. Book of photographs; Bilderbuch