A pinch of magic - Harrison, Michelle 1979- (Simon & Schuster, 2019)
Betty (13) ontdekt dat zij en haar zusjes door een dodelijke familievloek nooit hun dorp kunnen verlaten. Met hulp van haar zussen, een ontsnapte gevangene en drie magische objecten begint Betty een spannende zoektocht om de vloek te doorbreken. Vanaf ca. 10 jaar
Keywords: Vervloekingen; Magie; Zussen; Zoektochten; Hardback; Kinder/Jugendliche; ab 9 Jahre; Abenteuer; Familie; Fluch; Freiheit; Großmutter; Insel; Mut; Märchen; Schicksal; Schwestern; Zauber; erben; Kinderbücher bis 11 Jahre; Kinderbuch