Mitt liv som scengångare - Skifs, Björn 1947-; Karlsson, Petter 1960- (Forum, 2020)
Björn Skifs är en av Sveriges absolut största underhållare. Han har gjort en fantastisk karriär i och utanför Sverige som sångare och blivit folkkär här hemma som programledare, skådespelare och showartist. Han har en av vårt lands mest beundrade sångröster.Nu berättar han hela historien om sin makalösa karriär. Från barndomen i Vansbro till tiden som popstjärna i Slam Creepers på 1960-talet, bildandet av rockbandet Blåblus och det internationella genombrottet med USA-ettan "Hooked on a feeling" 1974. Från SVT:s julkalender "Julius Julskötare" 1978 till de dubbla vinsterna i Melodifestivalen. Från succéshowerna på Hamburger Börs och musikalen SPÖK! på Maximteatern i början av 1980-talet till filmsuccéerna med Strul och Drömkåken. Från "Nöjesmassakern" till "Kryzz". Från BadRock till 2000-talets utsålda arenaturnéer.Björn Skifs berättar också öppenhjärtigt och gripande om sitt privatliv. Om den vanliga människan bakom affischnamnet, långt från strålkastarljuset."Mitt liv som sengångare" är skriven tillsammans med författaren och journalisten Petter Karlsson.
Keywords: Skifs, Björn -- 1947-; Autobiografie