Veenbrand de Grote Oorlog en de vrede die uitbleef - Dorrestijn, Leo 1943-; Linden, Henk van der 1944-; Pierik, Perry 1965-; Vogel, Robert Jan de (Uitgeverij Aspekt, 2020)
Artikelen over de doorwerking van de Eerste Wereldoorlog (1914-1918) op allerlei gebied tot de huidige tijd
Keywords: Erster Weltkrieg; Wereldoorlog I.; oorlog en vrede; Opstellen; Aufsatzsammlung