Underverkligheten upptäck hur allt hänger ihop - Åkerblom, Rasmus 1975- (Bonnier Carlsen, 2020)
När vetenskapen blir magisk. "Blunda och se!" Läs högt för ditt barn och lär er att upptäcka Underverkligheten.Under den vanliga verkligheten gömmer sig atomprickarna, tvål-ålarna och allt det som får världen att fungera. Rasmus Åkerblom kallar det för Underverkligheten. Och den som ser Underverkligheten förstår alltihop: Varför himlen är blå, varför man blir sjuk av virus och varför man helst inte ska trilla in i svarta hål.Rasmus Åkerblom är journalist och programledare som i sin första bok bjuder på något nytt: en vetenskapsbok för hisnande högläsning - medan barnen blundar! Erik Svetoft har illustrerat med storslaget pillriga bilder.Läs tjugo kapitel om alla verkliga underverk - i Underverkligheten!
Keywords: Kindersachbuch