Johanna von Orleans - Friedhofer, Hugo 1901-1981; Anderson, Maxwell 1888-1959 (Filmjuwelen, 2020)
Jeanne d' Arc, de nationale heldin van Frankrijk (1412-1431) streed dapper tegen de Engelsen, maar eindigde als ketter op de brandstapel.
Farbe, Bildformat 1.37:1 - 1.66:1 (Pillarbox)
Orig.: USA, 1948
Bonus: Booklet, Trailer, weitere Highlights
Keywords: Jeanne <d'Arc, 1412-1431>; Jeanne -- d'Arc, Heilige -- 1412-1431; Biografie; Film; DVD-Video