Maantje - Kuyper, Sjoerd 1952- (Uitgeverij Hoogland & Van Klaveren, 2020)
Maantje vindt een baby-eekhoorn. Ze is meteen dol op het diertje, maar weet niet goed hoe ze het moet verzorgen. Daarom brengt ze Dori naar de eekhoornopvang. Maantje besluit Dori te schrijven. Het wordt een sprookjesverhaal. Zal Dori het mooi vinden? Voorlezen vanaf ca. 6 jaar, zelf lezen vanaf ca. 8 jaar
Keywords: Brieffreundschaft; Mädchen; Tierheim; Jungtiere; Eichhörnchen; Eekhoorns; Schrijvers; Gezin; Kinderbuch