Blod, svett och toner - Wells, Robert 1962- (Stevali fakta, 2019)
Med mer än 50 år vid pianot och på en resa från lastbilsflak till utsålda arenor. Ekonomiska floppar blandat med stora succéer, tv-serier och utsålda hus. Hur bråk med lärare blev starten av idén till "Rhapsody in Rock". Om konsten att vara entreprenör, kapellmästare och företagsledare i en bransch helt utan fallskärmar.
Keywords: Wells, Robert -- 1962-; Geschichte 1962-; Composers / Pianists / Sverige; Pianist; Rockmusik; Schweden; Autobiografie