Zwart in Rembrandts tijd - Kolfin, Elmer 1969-; Runia, Epco (WBOOKS, 2020)
Catalogus bij de tentoonstelling 'Zwart' over zwarte mensen in de schilderkunst van de 17e eeuw, o.a. in werk van Rembrandt
Rückseite Titelblatt: Dit boek verschijnt ter gelegenheid van de tentoonstelling "HIER. Zwart in Rembrandts tijd" in Museum Het Rembrandthuis, van 5 maart 2020 t/m 31 mei 2020. - Met literatuuropgave
Keywords: Geschichte 1600-1700; Schwarze -- Motiv; Bildnismalerei; Druckgrafik; Niederlande; Zwarten; Schilderkunst; Nederland; 17e eeuw; Tentoonstellingscatalogi; Etskunst; Tekenkunst; Ausstellungskatalog -- Rembrandthuis -- 05.03.2020-31.05.2020 -- Amsterdam