Wat je moet doen als je over een nijlpaard struikelt gedichten waar je wat aan hebt - Vendel, Edward van de 1964- (Em. Querido's Uitgeverij, 2019)
Heb je nog geen lievelingsdier? Wat moet je doen als je ouders je nooit laten winnen? In 25 verrassende en grappige gedichten wordt goede raad gegeven, zodat je weet wat je te doen staat (of juist helemaal niet!). Met fantasievolle kleurenillustraties. Vanaf ca. 9 t/m 13 jaar
Tekst Edward van de Vendel, illustraties Martijn van der Linden
Keywords: Lyrik; Tiere; Vendel, Edward van de; jeugdboeken; gedichten; Dieren; Gedichtenbundels; Kinderbuch