Vrienden - Krabbé, Tim 1943- (Prometheus, 2019)
Verslag in dagboekvorm over de vriendschap die zich ontwikkelde tijdens talloze bezoeken van de schrijver aan Ferdi E., de ontvoerder en moordenaar van Gerrit Jan Heijn
Keywords: Mord; Krimineller; Entführung; Freund; 18.11; Krabbé, Tim; Dagboeken; Ferdi E.; Tagebuch