Vi er fem roman - Faldbakken, Matias 1973- (Forlaget Oktober, 2019)
På Råset bor Tormod Blystad med kona Siv og barna Alf og Helene. Huset på den karrige tomta har han bygget selv. Etter noen utsvevende ungdomsår har Tormod blitt en trygg og pålitelig familiemann. Men i alle familier finnes det tomrom som må fylles.
Keywords: Families / Fiction; Humorous stories; Families; Fiction