Mevrouw Wervelwind - Kromhout, Rindert 1958- (Leopold, 2019)
In een ingeslapen dorpje gebeurt al jaren niets bijzonders. De schooljuf heeft er genoeg van en wil de wijde wereld in. Dan verschijnt ineens de eigenzinnige, kleurrijke mevrouw Wervelwind, die het dorp wakker schudt. Misschien kan zij de nieuwe juf worden? Groot prentenboek met kleurrijke illustraties. Vanaf ca. 5 jaar
Tekst Rindert Kromhout, illustraties Jan Jutte
Keywords: Neugier; Dorf; Lehrerin; Bilderbuch