Prerušená pieseň výtvarné umenie v časoch stalinskej kultúrnej praxe 1948-1956 - Kusá, Alexandra (Slovenská národná galéria, 2019)
Publikacja nawiązuje do wystawy w Slovenskej národnej galérie w 2012 roku
Keywords: Geschichte 1948-1956; Sozialistischer Realismus; Malerei; Kunst; Tschechoslowakei; Slowakei; Realizm socjalistyczny / Słowacja; Sztuka / Słowacja / 1945-1970 / wydawnictwa ilustrowane; angažované umenie (engaged art); socialistický realizmus-Československo (socialist realism-Czechoslovakia); socialistický realizmus-teoretická reflexia (socialist realizm-theoretic reflexion)