Sallys far gider ikke være voksen - Brunstrøm, Thomas 1977- (Carlsen, 2019)
Sally er træt af at være barn. Man skal alt muligt kedeligt, og de voksne bestemmer alting. Sallys far er til gengæld træt af at være voksen. En dag bytter de, så Sally skal være den voksne, og Sallys far skal være barnet. Sally skal både hente far på arbejde, købe ind og lave mad. Sallys far skal til gengæld tidligt i seng. Det bliver en meget mærkelig dag. (back cover)
Originaludgave: 2015
Keywords: Vater; Kind; Tochter; Erwachsener; Rollentausch; Bilderbuch