Jag och alla - Karlsson, Ylva 1978- (Rabén & Sjögren, 2019)
"I Jag och alla möter läsaren tio olika barn på tio olika platser. Ett barn susar fram längs motorvägen i sin pappas lastbil, ett annat har vuxit upp på en plats där det är krig och ett tredje är på utflykt i en skog. Hur skulle det kännas att vara någon annan?" (Back cover)
Keywords: Vorurteil; Kind; Individualität; Stereotyp; Ähnlichkeit; Verschiedenheit; Wunschtraum; Identität; Vorstellung; Individual differences / Juvenile fiction; Children / Juvenile fiction; Families / Juvenile fiction; Children; Families; Individual differences; Picture books for children; Fiction; Juvenile works; Picture books; Bilderbuch