Norsk grammatikk det språklige byggverket - Vinje, Finn-Erik 1936- (Vidarforl, 2018)
Dette er en oppdatert utgave av Finn-Erik Vinjes oppslagsverk, som først utkom i 2005. Vinje gir her en grundig og oppdatert presentasjon av norsk grammatikk, forklart på en interessant måte. Grammatikken gir oss verktøyene vi trenger for å kunne snakke om språket. Forfatteren skriver på et lettfattelig språk slik at boken passer for alle språkinteresserte. Omtalen er utarbeidet av BS.
1. utg. : Oslo : Kunnskapsforl. 2005
Har ordliste, register
Keywords: Grammatik; Norwegisch; Norsk språk / normativ lingvistikk / Bokmål / Grammatikk