Buitengewone ontdekkingsreizigers van Columbus tot Armstrong - De Moor, Paul 1957- (Lannoo, 2018)
Lees de veelal avontuurlijke verhalen van 45 ontdekkingsreizigers onder wie Alexander de Grote, Columbus, Darwin en Neil Armstrong. Met grappige pentekeningen met steunkleur. Vanaf ca. 13 t/m 16 jaar
Keywords: Entdecker; Entdeckungsreise; explorers; Juvenile literature: from 7 to 12 years; Juvenile literature: 13 years and older; Kindersachbuch; Biografie