Sally Jones a dopis od mrtvého - Wegelius, Jakob 1966- (Albatros, 2018)
Dobrodružný příběh odvážné gorily Sally, která se snaží dokázat, že kapitán její lodi a její opravdový přítel je obžalován z vraždy neprávem. Pro starší děti
Přeloženo ze švédštiny
Keywords: Mord; Affen; Reise; Ungerechtigkeit; Lissabon; švédské romány; dobrodružné romány; publikace pro děti; Swedish fiction; adventure novels; children's literature; Kinderbuch