Van Goghs intimi vrienden, familie, modellen - Heugten, Sjraar van 1957-; Berger, Helewise 1985- (WBOOKS, 2019)
Publicatie bij een tentoonstelling over het sociale leven van Vincent van Gogh (1853-1890), met aandacht voor zijn gezin, familie, vrienden, modellen en liefdesrelaties
Uitgave bij gelegnheid van de gelijknamige tentoonstelling in Het Noordbrabants Museum te 's-Hertogenbosch van 21 september 2019 tot en met 12 januari 2020
Keywords: Gogh, Vincent van -- 1853-1890; Gogh, Vincent van / (Vincent Willem) / 1853-1890; kunstcatalogi; schilderkunst; Gogh, Vincent van; Ausstellungskatalog -- Noordbrabants Museum -- 21.09.2019-12.02.2020 -- Herzogenbusch