Hvordan lager man en baby? - Fiske, Anna 1964- (Cappelen Damm, 2019)
I Hvordan lager man en baby? tar Anna Fiske for seg spørsmålene alle barn lurer på: Hvordan kommer babyen seg inn i mammas mage? Hvem kan lage en baby, og hvordan gjøres det egentlig? Gjennom lekne og fargerike illustrasjoner viser hun helt konkret hvordan man lager en baby, enten det er på den "tradisjonelle" måten eller ved hjelp av prøverør. Boka ufarliggjør et evig aktuelt tema, og gir foreldre og barn et glimrende utgangspunkt for videre diskusjon. For barn fra 4 år og oppover.
Keywords: Sexualität; Schwangerschaft; Säugling; Kind; Fertilität; Geburt; Sachbilderbuch