Sit-in - Jacobs, Edwin 1960-; Moore, Lesley (Centraal Museum, 2016)
Publicatie gemaakt ter gelegenheid van het afscheid van Edwin Jacobs als artistiek directeur van het Centraal Museum, Utrecht
Beilage: Geleitwort Edwin Jacobs'
Keywords: Jacobs, Edwin -- 1960-; Centraal Museum Utrecht; Sammlung; Bildband; Festschrift