Dansen met de vijand het oorlogsgeheim van tante Roosje - Glaser, Paul 1947- (Cargo, 2016)
Het levensverhaal van danslerares Roosje Glaser (1915-2000) die tijdens de Tweede Wereldoorlog een aantal concentratiekampen en het vernietigingskamp Auschwitz overleefde, verteld door een van haar bloedverwanten
Hier auch später erschienene, unveränderte Nachdrucke
Oorspronkelijke titel: Tante Roosje : het oorlogsgeheim van mijn familie (Laren : Verbum, 2010)
Keywords: Geschichte 1940-1945; Konzentrationslager; Jüdin; Deutschland; Niederlande; Glaser, Rosa Regina / 1915-2000; Erlebnisbericht