En ik was zijn held - Kromhout, Rindert 1958- (Leopold, 2018)
De Duitse schrijver Klaus Mann creëert in ballingschap een tijdschrift met artikelen van prominente Duitse schrijvers en hoopt dat zijn vader ook een bijdrage levert
Keywords: Mann, Klaus -- 1906-1949; Geschichte 1933; Nationalsozialismus; Deutsches Reich; Jugendbuch; Biografie