Reinaert de Vos - Wauters, Paul; Brandt, Koen (<<Het>> Geluidshuis Uitgeverij, 2018)
Reinaert de Vos zaait onrust en terreur. Fitness noch sudoku's helpen Bruin de beer en Tibeert de kater om hem te dagvaarden. Grappig en eigentijds hoorspel van het klassieke verhaal van Reinaert de Vos. Met cd, kleurenillustraties en downloadcode. Vanaf ca. 8 t/m 12 jaar
Met unieke code voor gratis download voor smartphone of tablet. - In boek vermeldt: tekst: Paul Wauters, illustraties en vormgeving: Mark Borgions, regie en muziek: Koen Brandt
Keywords: Reineke Fuchs; Kinderbuch; Hörspiel