Het welgetemperde gemoed - Kessels, Jos 1948- (Boom, 2019)
Beantwoording van de filosofische vraag of J.S. Bach met zijn meesterwerk 'Das Wohltemperierte Klavier' meer doet dan componeren, namelijk een microkosmos van menselijke levenservaring schetsen
Keywords: Bach, Johann Sebastian -- 1685-1750 -- Das wohltemperierte Klavier; Philosophie; Musikwahrnehmung; Ästhetik; Kessels, Jos / (Josephus Petrus Antonius Maria) / 1948-