Aksel Schiøtz og Die schöne Müllerin - Hein, Morten 1941- (Olufsen Bøger, 2018)
Sangeren Aksel Schiøtz (1906-1975) har, udover sine indspilninger af danske sange, også udgivet Schuberts "Die schöne Müllerin" i 1946. De plader er restaureret af Morten Hein, som fortæller om baggrunden for indspilningen.