Pup en Kit - Vendel, Edward van de 1964- (De Eenhoorn, 2018)
Pup de hond en Kit de poes zijn bij baas. Ze zijn soms lief en soms stout. En ze zijn soms boos en vaak blij. AVI-M3. Vanaf ca. 6 jaar
Tekst Edward van de Vendel, illustraties Floor de Goede
Oorspronkelijke uitgave met illustraties van Geert Vervaeke: ©2002
Keywords: Hund; Freundschaft; Katze; Kinderbuch