Rembrandt's social network familie, vrienden en relaties - Runia, Epco; De Witt, David A. 1967-; DeWitt, Lloyd 1967-; Dickey, Stephanie; Hillegers, Jasper; Manuth, Volker 1956-; Noorman, Judith; Sloten, Leonore van; Veringa, Maartje; Winkel, Marieke de (WBOOKS, 2019)
Beschrijving van de vrienden- en kennissenkring van Rembrandt (1606-1669), zoals jeugdvrienden, collega-schilders en verzamelaars/kunstkenners, en het contact dat hij met hen onderhield
"Dit boek verschijnt ter gelegenheid van de tentoonstelling 'Rembrandt's social network. Familie, vrienden en relaties' in Museum Het Rembrandthuis, van 1 februari t/m 19 mei 2019." (Colofon)
Met literatuuropgave
Keywords: Rembrandt -- Harmensz van Rijn -- 1606-1669; Soziales Netzwerk; Rembrandt 1606-1669; Ausstellungskatalog -- Rembrandthuis -- 01.02.2019-19.05.2019 -- Amsterdam; Bildband