De schelmenstreken van Reinaert de Vos - Meinderts, Koos 1953- (Uitgeverij Hoogland & Van Klaveren, 2018)
Reinaert de Vos heeft al heel wat streken uitgehaald en misdaden gepleegd. Daarvoor moet hij zich verantwoorden bij de koning. Weet Reinaert zijn straf te ontlopen? Met paginagrote kleurenillustraties van zo'n twintig illustratoren. Vanaf ca. 10 t/m 14 jaar
Elk hoofdstuk is geïllustreerd door een vooraanstaand kinderboekillustrator
Keywords: Reinaert; List; Rotfuchs; Trickster; Kinderbuch; Anthologie