Heppie Kemper - Sikkel, Manon 1965- (Uitgeverij Luitingh-Sijthoff, 2016)
Elvis Watt moet de villa van opa Spoek afstaan aan de belasting. Samen met zijn moeder gaat hij in een camper op zoek naar zijn onbekende vader. Het wordt een dolle tocht. Vanaf ca. 9 jaar
Keywords: Junge; Wohnmobil; Reise; Vatersuche; Alleinerziehende Mutter; Kinderbuch