Koç Üniversitesi Arkeolojik Koleksiyonu = The Koç University Archaeological Collection - Bulgurlu, Vera 1946-; Drew-Bear, Thomas; Demirkök, Feza (KÜY Koç Üniversitesi Yayınları, 2018)
Türkei -- Istanbul -- Universität -- Koç University -- Archäologische Sammlung -- Katalog
Literaturangaben Seite 134 - 137. - "Sözlük" Seite 139 - 142
Keywords: Koç Üniversitesi -- Arkeolojik Koleksiyon; Katalog